Тип на пијалок: ПЕЛИСТЕРКА MOJITO

пакување:

PET 1,5L / PET 0,5L / стакло 0,25L

Ароматизиран освежителен безалкохолен пијалок, произведен со природен шеќер, со вкус на мента, со пријатен и освежувачки вкус и мирис.

Развиена од страна на Digital Medialab