Тип на пијалок: СЛАБО ГАЗИРАНА ВОДA

природна минерална
пакување: стакло 0,75L / стакло 0,25L
 
Нежно газираната вода Пелистерка се содржи стабилен и урамнотежен баланс на минерали, од кој произлегува нејзиниот лесен и освежувачки вкус, карактеризирајќи се со пониска концентрација на СО2.
 
Oрганолептички карактеристики:
Боја – без боја
Вкус – без вкус
Мирис – без мирис
 
Стандард за безбедност на храна ISO 22000:2005
Развиена од страна на Digital Medialab