Моден детски фестивал

Во саботата на 19 мај во Т.Ц. Соравија се одржа "Kidsfest"- трет моден детски фестивал.

На 4, 5 и 6 мај 2012 година се одржа Мотивациски викенд во организација на EESTEC Локален Комитет - Скопје.

За здраво и среќно бебе

Посетете го штандот на Пелистерка на Бебе Саем кој ке се одржи од 4-ти до 6-ти мај 2012 год. во спортски центар Борис Трајковски.

Фестивал за мода и убавина

Во пресрет на Европското првенство во ракомет, најпознатиот бренд за минерална вода Пелистерка се приклучи кон масовната подршка и навивање за нашата репрезентација.

Пелистерка нова форма - екстремно природна

Препознатливиот квалитет од неодамна доби нова амбалажа, или во превод Пелистерка доби ново шише. Прочистен, стаклен футуристички дизајн – екстремно природен.