1
2
3

Пелистерка ве носи на најспектакуларните концерти во Европа за 2013-та: Justin Bieber, Beyonce, Green Day и Robbie Williams. 40 карти за концерти + 50.000 сокчиња.

Освежителен пијалок без алкохол, по рецепт од најосвежителниот кубански коктел Mojito. Се пие во комбинација со многу мраз, лимон и нане. Уживајте во свежиот вкус на Пелистерка Mojito.

Газираната вода Пелистерка се карактеризира со стабилен и урамнотежен баланс на минерали, од кој произлегува нејзиниот карактеристичен и освежувачки вкус.