Пелистерка ве носи на најспектакуларните концерти во Европа за 2013-та: Justin Bieber, Beyonce, Green Day и Robbie Williams. 50.000 сокчиња + 40 карти за концерти.

Ново од Пелистерка

Освежителен безалкохолен пијалок од растителни екстракти, произведен со природен шеќер, со пријатен и освежувачки вкус.

мислам ПЕЛИСТЕРКА

Напорната работа и секојдневните обврски бараат многу енергија и свеж изглед. За да го надополниш ти треба вода. Кога ти треба вода, ти треба Пелистерка.