• PET 1,5L
    • стакло 0,25L
    • PET 1,5L
    • стакло 0,25L
Пелистерка Mojito
Пакување:
PET 1,5L / PET 0,5L / стакло 0,25L

Ароматизиран освежителен безалкохолен пијалок, произведен со природен шеќер, со вкус на мента, со пријатен и освежувачки вкус и мирис.

Пелистерка Mojito јагода
Пакување:
PET 1,5L / PET 0,5L

Ароматизиран освежителен безалкохолен пијалок, произведен со природен шеќер, со вкус на јагода со пријатен и освежувачки вкус и мирис.