• стакло 0,5L
    • стакло 0,5L
    • стакло 0,5L
    • стакло 0,5L
    • стакло 0,5L
Пакување:
стакло 0,5L / стакло 0,33L

Stella Artois е најдобро продаванoто белгискo пиво во светот.

 

Вкусот и аромата се пресечени со еден допир на сладникавост од доминантната страна на зрнест слад и блага пченка, но со забележлив остаток на привлечна горчливост.

Пакување:
PET 2L / стакло 0,5L / стакло 0,33L

Многу силен и препознатлив бренд на српскиот пазар, кој стана дел од националната традиција, подеднакво популарен меѓу сите општествени класи. Jelen Pivo со сите свои квалитети посветува големо внимание на своите лојални клиенти.

Пакување:
PET 1L / стакло 0,5L

Staropramen, Број 1 прашко пиво во светот

 

Несебичната посветеност на повеќе генерации пивски мајстори со вешта комбинација на неколку првокласни сорти јачменов слад и ретки видови на хмељ, создаде пиво со златна боја соединета со густа кремаста пена.

 

Со секоја голтка, Staropramen ве инспирира да уживате со вашите пријатели и да ја почувствувате магијата на Прага.

Пакување:
стакло 0,5L / стакло 0,33L

Благодарение на својата интензивна горчливост, специфичен мирис, пријатен вкус на хмељ измешан со суптилни мирисни ноти, германскиот Beck's останува единствен избор на Премиум пиво на сите љубители низ целиот свет.

Пакување:
PET 2L / PET 1L / стакло 0,5L

Kamenitza е водечки бренд на пиво во Бугарија. Уникатниот микс на кристално чиста вода, високо квалитетен слад и горчлив хмељ му го даваат богатиот вкус на пивото.

 

Идеалната комбинација од традиција и современост ги прави дружењата повесели.